Šī gada skaistajā un saulainajā 11.jūnija pēcpusdienā Balvu profesionālajā un vispārizglītojošajā vidusskolā (turpmāk – BPVV) noritēja 9.klases izlaidums, 9.klasi absolvējot 22 jauniešiem.

Organizējot izlaidumu, nācās pielāgoties šī brīža situācijai, un ievērot valstī noteiktos ierobežojumus. Tā kā gandrīz visu mācību gadu jaunieši mācījās attālināti, izlaiduma viņiem tika dota iespēja atcerēties, kā tas ir, sēdēt skolas solā. Šajā dienā ar jauniešiem kopā bija arī viņu vecāki.

Izlaidumā valdīja sirsnīga gaisotne. Absolventi saņēma apliecības par pamatizglītības iegūšanu. Svētkos absolventus sveica BPVV direktore Biruta Vizule,  Balvu novada Domes deputāts, Sociālo un veselības aprūpes jautājumu komitejas priekšsēdētājs Egons Salmanis. Klases audzinātāja Benita Urtāne saviem audzēkņiem veltīja sirsnīgus vārdus. 9.klases izglītojamos izlaidumā sveica arī BPVV tautu deju kolektīvs “Kastanis”, bet par muzikāliem priekšnesumiem pasākuma laikā parūpējās Amanda Linda Maculeviča.

Lai arī absolventi ir noslēguši vienu ļoti svarīgu posmu savā dzīvē, viņiem priekšā ir laiks, kad jāpieņem svarīgs lēmums par turpmāko izglītības ieguvi. Kā tika uzsvērts izlaidumā, mēs būsim priecīgi par jebkuru jauniešu izvēli, bet atgādināsim, ka Jūsu skola Jūs ir cieši jo cieši piepogājusi pie sevis un gaidīs, lai septembrī Jūs vērtu tās durvis!

 

 9 klases absolventes




Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?