08.03.2022 un 10.03.2022 Balvu profesionālajā un vispārizglītojošajā vidusskolā (turpmāk BPVV), karjeras dienu ietvaros norisinājās dažādas aktivitātes. Viena no tām bija nodarbība, kura tiek vadīta starptautiskā sadarbības projekta „Belikeyou” ietvaros, otrā aktivitāte – meistardarbnīcas, kurās karjeras dienu ietvaros BPVV viesojās Balvu sākumskolas 6.klašu izglītojamie.

Aktu zālē turpinājās nodarbības tiek vadītas starptautiskā sadarbības projekta „Belikeyou” ietvaros, kura mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības lomu modeļa izvēli skolēnu vidū. Vairāk informācijas iespējams atrast projekta mājas lapā: https://www.belikeyou.eu/.

Savukārt, 6.klašu izglītojamie sākotnēji iepazinās ar izglītības iestādes vidi un piedalījās meistardarbnīcās, kuras saistītas ar profesiju apguvi BPVV, šādās jomās: dizains un tehnoloģijas, kokapstrāde, skaistumkopšanas pakalpojumi un šūšanas tehnoloģijas. Kā atzīst paši izglītojamie, piedalīšanās šādās meistardarbnīcās sekmē savu talantu attīstīšanu un  izpratni par to, kuras profesijas apguve ir vairāk saistoša.



Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?