Turpinās aktivitātes Erasmus+ projektā  “Līdzdalības Karuselis”  Nr. 2020-3-LV02-KA347-003516 ietvaros. Projekta galvenais uzdevums ir skolēnu pašpārvalžu darbības nolikumu/reglamentu izskatīšana un jauna dokumenta izveide, kurš atbilstu šī laika aktualitātēm.

Projekta dalībnieki uz aktivitāti ieradās ar ideju bagāžu un paveiktiem mājas darbiem, jo katras skolas skolēnu pašpārvaldes komandas darbs bija iepazīties ar savu darbību regulējošo dokumentu, analizēt to, noteikt vai tur minētie punkti ir aktuāli šī brīža situācijai. Klātienes aktivitāte norisinājās kopā ar moderatoru Rinaldu Rudzīti.

Jauniešiem tika dota iespēja iepazīties ar partneru skolu skolēnu pašpārvalžu situāciju, reglamentējošajiem dokumentiem, salīdzināt ar savējo un meklēt risinājumus, kas spētu uzlabot dokumentu. Tika pārrunāts arī jaunu dalībnieku piesaistes process, un jaunieši dalījās pieredzē, kā viņu aktivitātes ir ietekmējušas procesus skolā. Skolēnu pašpārvalde ir lieliska iespēja apgūt sabiedrības līdzdalības procesus, šis projekts ir lieliska iespēja apgūt un iepazīt.



Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?