22.04.2022. Rekavas vidusskolā notika “Skolu jauniešu pašpārvalžu sadraudzības vakars”, kurā piedalījās Balvu novada izglītības iestāžu pašpārvalžu izglītojamie. Pasākumā piedalījās arī Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas (turpmāk BPVV) pašpārvaldes izglītojamie.

BPVV izglītojamie Rekavas vidusskolā tika sirsnīgi sagaidīti, iepazīstināti ar  izglītības iestādes vidi, kā arī Rekavas kultūras centra darbību.

Sākumā jaunieši piedalījās  interaktīvās spēlēs, kuras saistītas ar iepazīšanos. Katra izglītības iestāde bija sagatavojusi prezentāciju  un  iepazīstināja ar skolu, kurā mācās, kā arī  vēstīja par sasniegumiem, kurus ieguvuši, piedaloties dažādās aktivitātēs kopā ar pašpārvaldi.

Jauniešu pašpārvalžu dalībnieki kopīgi pavadīja laiku sarunās pie cienasta un tējas tases. Piedalījās arī dažādās aktivitātēs, kur bija iespējams iegūt jaunas zināšanas. Kā atzīst jaunieši, šādi sadraudzības vakari ir veids, kā iegūt jaunus draugus, pozitīvas emocijas, prasmes, kā arī lieliski pavadīt savu laiku.

pasākuma dalībnieki



Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?