2023.gada 23.martā Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas kokpārstrādes programmas “Būvizstrādājumu galdnieks” 8 izglītojamie apmeklēja uzņēmumu SIA “Kokpārstrāde 98”.
Uzņēmumam un mūsu izglītības iestādei jau vairākus gadus ir izveidota ļoti laba sadarbība. Izglītojamie iziet kvalifikācijas praksi uzņēmumā, vasaras brīvlaikā ir iespēja strādāt uzņēmuma ražotnē , 5 izglītības iestādes jaunieši saņem “Vītolu fonda” stipendijas.
Liels paldies SIA “Kokpārstrāde 98” uzņēmuma vadītājam Gunāram Dzenim par jauko uzņemšanu un iespēju izglītojamajiem redzēt uzņēmumu darbībā. Paldies Robertam Sockim, Robertam Veinam un Aināram Uzulam par ekskursiju pa uzņēmuma ražošanas cehiem.
Priecājamies, ka mūsu izglītības iestādes bijušie audzēkņi, kuri turpināja mācības augstskolās, pēc to beigšanas, stādā uzņēmumā vadošajos amatos un aicina pie sevis gan praksē, gan vasarā darbā mūsu izglītojamos. Mūsu izglītības iestādes jauniešiem šie bijušie audzēkņi ir labs piemērs un motivācija sevis pilnveidošanai.
Paldies Jums SIA “Kokpārstrāde 98”! Mums bija patiess prieks Jūs apciemot!

Bpvv skolēni un darbinieki




Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?