19.10.2023. BPVV 1.,2.,3. kursa audzēkņi un skolotājas Inga Grigule un Ilona Šāvele piedalījās Latvijas lielākajā uzņēmējdarbības iedvesmas konferencē ”Uzdrīksties uzvarēt’’2023 Rīgā , Ķīpsalas hallē, kuras organizators ir Junior Achievment Latvija.
Šogad “Uzdrīksties uzvarēt” veiksmīgi uzņēmēji, jauno tehnoloģiju pazinēji un radošo industriju pārstāvji dalījās ar savu pieredzi, panākumiem, padomiem, lai iedvesmotu ļauties jauno tehnoloģiju iespējām un sekmīgi pielāgotos izmaiņām biznesa pasaulē un sabiedrībā.
Jauniešiem bija iespēja dzirdēt tādus iedvesmas stāstus, kā kļūt par miljonāru uzreiz pēc vidusskolas izveidojot pasaules līmeņa digitālā mārketinga aģentūru “AGENCYJR”, kā no nulles kļūt par labāko gada skolēnu mācību uzņēmumu “SOILNETIC” izveidojot inovatīvu tehnoloģiju produktu automatizētu augu laistīšanas sistēmu un citus veiksmīgus stāstus.
Ikviens apmeklētājs varēja iegūt vērtīgu informāciju organizāciju un uzņēmumu informatīvajos stendos, iegūt jaunus kontaktus un iedvesmu sava uzņēmuma attīstīšanai. Lai audzētu savu biznesu, uzņēmējiem jāprot paredzēt un pat apsteigt nākotni.

Programmu bagātināja spilgti šovi, aizraujoši konkursi un interaktīvi partneru stendi.
Jauniešiem pasākuma apmeklējums ļoti patika, iedvesmoja jauno uzņēmēju veiksmes stāsti, drosme nebaidīties arī no pirmajām neveiksmēm par kurām veiksmīgie uzņēmēji arī neklusēja, bet dalījās ar 6500 jauniešiem, turpināt darīt lietas, kas patīk un iedvesmo.

Rakstu sastādīja skolotāja Ilona Šāvele

 

BPVV izglītojamie Ķīpsalā

attēls no pasākuma

attēls no pasākuma

attēls no pasākuma









Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?