Cik daudz gaismas uz ceļa,

Pa kuru mums jāiet...

Iesim

Saņemt un starot,

Un dot.

Ojārs Vācietis

Aiz muguras pirmais skolas mēnesis. Oktobra salnas mūs no rītiem sveicina un atgādina par ziemas tuvošanos.

Skolas kastaņas dāvā savus brūnos, siltos kastaņbērnus, kuros slēpjas vasaras, saules un zemes spēks.

Skolā nosvinēta Skolotāju diena - gan skolas, gan visa novada. Priecē iegūtais atzinības raksts un balva skolai nominācijā „Par inovācijām izglītības iestādes darbībā”. Par to paldies skolas radošajam un čaklajam skolotāju kolektīvam, kuri ar aizrautību un entuziasmu veic savu darbu.

Pateicoties novada pašvaldībai un deputātiem, veiksmīgi rit renovācijas darbi skolas internātā. Drīzumā mūsu jaunieši varēs dzīvot modernās, renovētās internāta telpās, kurās ar novada domes un deputātu atbalstu būs arī jaunas mēbeles.

Sadarbībā ar „Burdas salonu” un  novada pašvaldību ir uzsākts projekts “Profesionālās izglītības ievirze – profesionālās ievirzes ārpusskolas izglītības programma, kas attīsta interesi par profesionālo izglītību kā tālākas izglītības izvēli”. „Burdas salons” skolu nodrošinās ar šujamtehniku

2574.00 EUR vērtībā, tādējādi nokomplektējot ar tehniku astoņas darba vietas. Šajā projektā aicināti novada un starpnovadu pirmskolas un pamatskolas skolēni apgūt drēbniecības prasmes. Ir notikušas jau pirmās nodarbības.

Skola ir uzsākusi Eiropas Savienības izglītības, mācību, jaunatnes un sporta programmas Erasmus+ mobilitāšu projektu.

Ir uzsāktas divas izglītības programmas jauniešiem no 17- 29 gadiem Eiropas Savienības fondu Darbības programmā "Izaugsme un nodarbinātība”.

Skolas kolektīvs ir atvērts sadarbībai, radošumam un inovācijām, jo  labais vairo labo.

Novēlu visiem, lai šajā rudenīgajā laikā  prastu priecāties ne tikai par saules stariem, bet arī par lietus lāsēm un  novērtētu to, kas mums katram ir dots!

Jūsu direktore, Biruta Vizule