24.septembrī noslēdzās nedēļu ilgā Erasmus+ "Word Articulation Project" (projekta nr. 2020-1-UK01-KA201-078833) otrā virtuālā mobilitāte. Tās laikā Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas angļu valodas skolotājas Inese Circene un Benita Urtāne ieguvušas jaunas zināšanas par angļu valodas prasmju novērtēšanu. Skolotājas dalījās ar noderīgiem materiāliem un resursiem angļu valodas gramatikas mācīšanā, kā arī guva idejas savām stundām, apmainoties ar labās prakses piemēriem angļu valodas stundu vadīšanā ar kolēģiem no Apvienotās Karalistes, Itālijas, Turcijas un Bulgārijas. Tā kā šī mobilitāte virtuāli norisinājās Latvijā, tad projekta dalībvalstu skolotāji divas dienas 15 mūsu skolas skolēniem vadīja angļu valodas stundas, izmantojot Zoom platformu.

Paldies mūsu skolas skolēniem - Jānim Duļbinskim, Elvitai Timeniecei, Tīnai Ozoliņai, Evitai Salmanei, Kristeram Melnačam, Ievai Krevicai, Beātei Kaņepei, Lūkasam Gabrielam Alpem, Mārtiņam Zutim, Gintaram Salmanim, Mārtiņam Voicišam, Jānim Ugaram, Airitai Rankai, Dāvim Pužulim un Viktorijai Norkus, kuri izteica vēlmi piedalīties projekta aktivitātēs un pilnveidot savas angļu valodas zināšanas un prasmes. Projektā iesaistīto  dalībvalstu skolotāji atzinīgi novērtēja šo skolēnu aktivitāti viņu vadītajās mācību stundās un uzslavēja par labajām angļu valodas zināšanām.

„Word Articulation Project" koordinē Starptautiskā zinātnes un pētniecības akadēmija Īrijā. Projekta mērķis ir angļu valodas skolotāju 21.gadsimta mācīšanas, kompetencēs balstītas mācīšanas, IT prasmju un radošuma attīstīšana.

Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas Erasmus+ programmā īstenoto projektu „Word articulation project" (projekta Nr.2020-1-UK01-KA201-078833) līdzfinansē Eiropas Savienība.

Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapas www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+ un programmas mājas lapā www.erasmusplus.lv.

 

BPVV angļu valodas skolotāja Inese Circene

 

wap logo erasmus + logo bpvv logo

ekrānšāviņš no tiešsaistes tikšanās

ekrānšāviņš no tiešsaistes tikšanās

ekrānšāviņš no tiešsaistes tikšanās

ekrānšāviņš no tiešsaistes tikšanās