No 2021.gada 22.novembra līdz 26.novembrim Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas skolotājas Inese Circene un Benita Urtāne piedalījās Erasmus+ stratēģiskās partnerības projekta “Word Articulation Project” (projekta nr. 2020-1-UK01-KA201-078833) virtuālajā mobilitātē Bulgārijā. Nedēļas laikā skolotājas papildināja savas zināšanas angļu valodas gramatikas mācīšanas metodikā, veidoja stundu plānus, vēroja mācību stundas, ko vadīja kolēģi no pārējām projekta dalībvalstīm, kā arī pašas mācīja angļu valodu ārzemju skolēniem Zoom platformā, izmantojot dažādus digitālos rīkus.

„Word Articulation Project" koordinē Starptautiskā zinātnes un pētniecības akadēmija Ziemeļīrijā, projekta dalībvalstis – Latvija, Turcija, Bulgārija un Itālija. Projekta mērķis ir angļu valodas skolotāju 21.gadsimta mācīšanas, kompetencēs balstītas mācīšanas, IT prasmju un radošuma attīstīšana.

Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas Erasmus+ programmā īstenoto projektu „Word Articulation Project" (projekta līguma Nr.2020-1-UK01-KA201-078833) līdzfinansē Eiropas Savienība.

Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapas www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+ un programmas mājas lapā www.erasmusplus.lv.

BPVV angļu valodas skolotāja Inese Circene

 

wap projekta logo        erasmus logo        bpvv logo

ekrānbilde no Zoom tikšanās

ekrānuzņēmums ar uzdevumu

ekrānuzņēmums prezentēšana

ekrānuzņēmums prezentēšana

ekrānuzņēmums no pamācības

ekrānuzņēmums dalībnieki

Ekrānuzņēmums nodarbības

ekrānuzņēmums dalībnieki