Kad rudenīgais lietus  klauvē pie loga rūts, ir patīkami sajust skolas gaišo, silto vidi.  Laiks rit strauji uz priekšu, ir daudz paveikts, un tas priecē.

Septembra mēnesī tika akreditētas abas profesionālās izglītības programmas. Tagad 1. un 2. kursa audzēkņi saņems stipendijas par oktobra mēnesi.

Skolā ir notikuši daudzi interesanti un atraktīvi pasākumi. Prieks, ka skolēniem ir dota iespēja iepazīt citādu mācību pieredzi gan Comenius projekta ietvaros, apmeklējot Čehiju, gan tepat uzņēmumu „Latvijas finieris”, Gaismas pili un Okupācijas muzeju.

Pirmdien skolā notiks filmu vakars, kur būs iespēja noskatīties filmu pēc Džona Grīna darba motīviem „Vainīgas ir zvaigznes”, kur tiek stāstīts par jauniešiem, kuriem ir veselības problēmas un kā viņi uztver dzīvi, kā veidojas viņu attiecības. Katra jauna pieredze mums kaut ko māca.

Par godu Lāčplēša dienai un Latvijas dzimšanas dienai notiek gatavošanās patriotiskajiem pasākumiem, kas notiks skolā, pilsētā, kā arī novadā.

Skolēniem novēlu vairāk piedomāt pie savas motivācijas labi mācīties un apmeklēt katru mācību stundu, jo mērķtiecība un gribasspēks iet roku rokā ar veiksmi.

Aicinu būt draudzīgiem, priecīgiem, mīlošiem un katru darbu izdarīt laikā, neatliekot to uz rītdienu. Būtiskākais ir dzīvot harmonijā un mierā!

Lai sirds siltums un gaišas domas priecē šai rudenīgi pelēcīgajā laikā!